EAT AND SLEEP IN THE HEART OF YPRES

“Iedereen gaat graag uit eten en laat zich eens graag in de watten leggen, wel spijtig dat je altijd nog huiswaarts moet gaan...”

Dat dachten wij ook, En daarom proberen wij U steeds de beste culinaire ervaring te bieden, maar kunt U daarna ook bij ons terecht voor een overnachting.

 

 

Fine dining op wandelafstand van de Menenpoort

Voor elk wat wils in onze ruime zaak, een snelle lunch, een intiem diner of gewoon eens lekker niet moeten koken. We werken graag met lokale producenten en eerlijk geproduceerde producten. Wij bieden geen à la carte aan, maar zetten in op creativiteit van onze menu's met Mediterraanse en Aziatische invloeden maar met roots in de Westhoek. Onze inzet wordt reeds vele jaren erkend met een Michelin vermelding en mooie score van Gault millau.

 

Er is ook een speciale plaats voor bieren en wijnen (100+ referenties), Severine is een gediplomeerd sommelier met vele jaren ervaring en heel wat smaakreferenties, alsook Vintage Heuvelland ambassadrice.

 

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in onze prachtige binnentuin, een unieke locatie in de stad. 

 

 

 

 

Kom overnachten in onze b&b

Bij een gastronomische maaltijd hoort al eens een lekkere wijn of een smakelijk biertje, daarom biedt Découverte u ook de mogelijkheid om de auto te laten staan en onder de wol te kruipen in een gerenoveerd statig herenhuis. Wij beschikken over 2 modern aangeklede gastenkamers die op ieder moment van het jaar geopend zijn.