EAT AND SLEEP IN THE HEART OF YPRES

“Iedereen gaat graag uit eten en laat zich eens graag in de watten leggen, wel spijtig dat je altijd nog huiswaarts moet gaan...”

Dat dachten wij ook, En daarom proberen wij U steeds de beste culinaire ervaring te bieden, maar kunt U daarna ook bij ons terecht voor een overnachting.

 

 

Welkom in ons restaurant

Voor elk wat wils in onze ruime zaak, een snelle lunch, een intiem diner of gewoon eens lekker niet moeten koken. We werken graag met lokale producenten en eerlijk geproduceerde producten. Er is ook een speciale plaats voor bieren en wijnen (100+ referenties). Het corona noodlot heeft ons doen beslissen om onze aanpak wat te veranderen en volop in te zetten op vers. Hierdoor is er gekozen om geen à la carte meer aan te bieden, maar volop in te zetten op creativiteit in onze menu's.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in onze prachtige binnentuin.

 

Wij zijn gesloten op hemelvaart en pinkstermaandag.

We gaan in verlof vanaf 13/06 en terug open op vrijdag 24/06

 

Kom overnachten in onze b&b

Bij een gastronomische maaltijd hoort al eens een lekkere wijn of een smakelijk biertje, daarom biedt Découverte u ook de mogelijkheid om de auto te laten staan en onder de wol te kruipen in een gerenoveerd statig herenhuis. Wij beschikken over 2 modern aangeklede gastenkamers die op ieder moment van het jaar geopend zijn.