• BED & BREAKFAST

EAT & SLEEP IN THE HEART OF YPRES

Bij een gastronomische maaltijd hoort al eens een lekkere wijn of een smakelijk biertje, daarom biedt Découverte u ook de mogelijkheid om de auto te laten staan en onder de wol te kruipen in een gerenoveerd statig herenhuis.

Wij beschikken over 2 modern aangeklede gastenkamers.

Voor ontbijt serveren we een zacht gekookt eitje, zelf gebakken brood, assortiment koffiekoeken, fruit, huisbereide confituur, twee soorten kaas, twee soorten vlees, gerookte zalm.

B&B

Op enkele minuten wandelen van de Grote Markt en de Menenpoort is onze B&B de ideale startplaats om de sfeer van de Eerste Wereldoorlog op te snuiven, Sportief genieten van het uitgebreide fietsnetwerk of te proeven van onze streekbieren.

 

Wij bieden u een comfortabel bed in een stijlvol ingerichte kamer met luxueus afgewerkte badkamer en natuurlijk een heerlijk vers bereid ontbijt. Voor ontbijt serveren we een zacht gekookt eitje, zelf gebakken brood, assortiment koffiekoeken, fruit, huisbereide confituur, twee soorten kaas, twee soorten vlees, gerookte zalm.

 

 

Verschillende arrangementen zijn mogelijk (de actuele prijzen zijn voor 2024):

 

  • Kamer met ontbijt en 3 gangen ontdekkingsmenu voor 2 personen ‘s middags (woensdagmiddag / donderdagmiddag / vrijdagmiddag), €200 per nacht
  • Kamer met ontbijt en 4 gangen menu De Kleine Ontdekking voor 2 personen, €240 per nacht
  • Kamer met ontbijt en 5 gangen menu De Grote Ontdekking voor 2 personen, €265 per nacht