• BED & BREAKFAST

EAT & SLEEP IN THE HEART OF YPRES

Bij een gastronomische maaltijd hoort al eens een lekkere wijn of een smakelijk biertje, daarom biedt Découverte u ook de mogelijkheid om de auto te laten staan en onder de wol te kruipen in een gerenoveerd statig herenhuis.

Wij beschikken over 2 modern aangeklede gastenkamers jammer genoeg zijn deze gesloten zolang ons restaurant verplicht gesloten is.

B&B

Op enkele minuten wandelen van de Grote Markt en de Menenpoort is onze B&B de ideale startplaats om de sfeer van de Eerste Wereldoorlog op te snuiven, Sportief genieten van het uitgebreide fietsnetwerk of te proeven van onze streekbieren.

 

Wij bieden u een comfortabel bed in een stijlvol ingerichte kamer met luxueus afgewerkte badkamer en natuurlijk een heerlijk vers bereid ontbijt.

Wij verwennen U graag met onze huisbereide brood en confituren, toespijzen van onze geselecteerde leveranciers, artisanale kazen, seizoensvruchten,...

 

Verschillende arrangementen zijn mogelijk:

  • Kamer met ontbijt voor 2 personen, €120 per nacht.
  • Kamer met ontbijt en 3 gangen ontdekkingsmenu voor 2 personen ‘s middags of ‘s avonds (maandag/donderdag/vrijdagmiddag/zondagmiddag), €192 per nacht
  • Kamer met ontbijt en 4 gangen menu De Kleine Ontdekking voor 2 personen, €225 per nacht
  • Kamer met ontbijt en 5 gangen menu De Grote Ontdekking voor 2 personen, €250 per nacht